Senin, 01 September 2014

νής; Θα πρέπει να αστειεύεστε! Κρατήστε την κάμερα σας έτοιμη πάρα πολύ - είναι βίντεο προσθήκες που έρχονται

Επειδή GoRecroot καταλαβαίνει δύο βασικές πτυχές, (1) Χρειάζεται καλή δεδομένα (δεδομένα, φωτογραφία, φωνής, βίντεο) για να αποφασίσει (2) Τα δεδομένα δεν την πλήρωση θέσεων εργασίας - εργοδότες κάνουν - GoRecroot έχει την ευφυΐα να το επιτύχουν αυτό.

Blog.gorecroot.com έχει μια αναζωογονητική, αποτελεσματική προσέγγιση που κάνει τη δουλειά του. Είναι καλή εφαρμογή της κοινής λογικής - είναι σχεδόν σαν, da, γιατί δεν σκεφτόμαστε γι 'αυτό νωρίτερα. Πάρτε 2 λεπτά (είναι πολύ μικρότερη από αυτή) και να φορτώσετε για την εργασία σας - που είναι για τώρα. Οι επόμενες ημέρες θα φέρει σε κάποια συναρπαστικά αποτελέσματα.

Δεν έχετε ένα αρχείο φωνής; Θα πρέπει να αστειεύεστε! Κρατήστε την κάμερα σας έτοιμη πάρα πολύ - είναι βίντεο προσθήκες που έρχονται σε λίγες ημέρες. Είστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει αν http://www.GoRecroot.com σας έδωσε μια φωνή βιογραφικό και ένα αρχείο βίντεο για έναν υποψήφιο - Ξέρεις τι, οι υποψήφιοι αγαπούν το άφρισμα.

Η πραγματική διαπραγμάτευση είναι, πίσω από όλη την τεχνολογία και τα κουτιά? Blog.gorecroot.com έχει μια απλή μέθοδο που ταιριάζει βιογραφικά για τις απαιτήσεις σας. Όπως και το πώς το Google maps λέξεις-κλειδιά σας σε αποτελέσματα. Και, θα πρέπει να ακούσετε αυτό: Όχι εγγραφείτε τέλους, υπάρχουν περιορισμοί για ταυτόχρονη πρόσβαση - πληρώνετε μόνο για τα βιογραφικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Γιατί λειτουργεί - GoRecroot αποσπάσματα απαιτήσεις από εσάς και άλλα 195.000 εργοδότες σε όλο τον κόσμο και επανέρχεται με βιογραφικά που ταιριάζουν.

Τι περιμένεις για ... Drop για τη δουλειά

Tidak ada komentar:

Posting Komentar